FIKESZ-PLUSZ KFT Épületgépészeti szakkereskedés.
„Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt amire szükségem van!” Antoine De Saint-Exupéry

ROTO EcoBlue 4 PE házi biológiai szennyvíz tisztító
ROTO EcoBlue 4 PE házi biológiai szennyvíz tisztító

Bruttó ár 2 248 662 Ft

(Nettó ár 1 770 600 Ft)

ROTO EcoBlue 4 PE házi biológiai szennyvíz tisztító

Tárolókapacitás (L): 4000

Termékinfó: 4 főig nyaralónál

házi biológiai szennyvíz tisztító

 

 

Hogy miért érdemes a ROTO márkát választania?

Már közel 300.000 terméket adtak el belőle a világ 52 országában, köztük Németország, Ausztria, Anglia és Svájc is beletartozik. A tartályok 30℃-ig bírják a belső hőmérséklet terhelést!

Mindehhez a műanyag tartályokra és a fő műanyag elemekre 50 Év garancia társul!

A kép csak illusztráció!

A Roto termékek szállítási díja Szlovéniából Magyarországi címre értendő, ami nemzetközi fuvarozási költségen alapul. Amennyiben személyesen szeretne érte menni, úgy Szlovén átvételi lehetőség van gyártás után.


Amennyiben KÉRDÉSE VAN A TERMÉKRŐL, a kosár gomb alatti    ikonra kattintva tud rövid üzenetet küldeni kollégáink részére!

Ha hosszabb, vagy melléklettel képekkel ellátott kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, akkor küldjön egy levelet az arajanlat@fikesz.hu mail címre.

Ha munkaidőben telefonon szeretné keresni kollégánkat, akkor az elérhetőségeink oldal megtekintéséhez kattintson ide. 

Kedvezmény rendszer
A termékhez pont és kupon kedvezmény is igénybe vehető
Várható kiszállítási idő
2-5 hét
Márka
Roto
Tárolókapacitás (L)
4000

Bruttó ár 2 248 662 Ft

(Nettó ár 1 770 600 Ft)

A vásárlás után járó pontok [csak regisztrált vásárlóknak]: 112 433 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Roto EcoBlue 4 PE Szennyvíztisztító bológiai és házi szennyvíz tisztító

Általános Ismertető

Az EcoBlue tisztítóberendezés különösen alkalmas olyan létesítmények szennyvizeinek tisztítására, mint például üdülőházak, nyaralók és egyéb helyek, ahol nincs állandó székletvíz beáramlás. Ezt az MBBR szennyvíztisztító technológia teszi lehetővé mozgó hordozókkal, csatolt biomasszával.

házi biológiai szennyvíz tisztítás

 

VEZÉRLŐ - a vezérlő és a kompresszor egy műanyag szekrénybe van beépítve. A vezérlőegység azonnal üzemkész. A vezérlő LCD kijelzője rögzíti
a kompresszor üzemóráját. A normál üzemmódtól való eltérésekre vonatkozó összes riasztási figyelmeztetés megjelenik az LCD-képernyőn, és hangjelzéssel is jelez. 

 

TARTÁLY - Az Eco Bleu háromkamrás tartályból készül. Az első kamra az előkezelést biztosítja, a második szabadon futó reaktorként, a harmadik pedig ülepítő tartályként szolgál. A szennyvíz a rendszerben fúvással, szabad áramlással és szabadon mozgó baktériumhordozókkal mozog.


BE ÉS KIMENETI CSŐ - A szabványos be- és kimeneti cső mérete DN160. A 800 mm átmérőjű fedél könnyű hozzáférést, mintavételt és szervizelést tesz lehetővé. A fedél 600 kg-ig terhelhető, és a gyepen nem tűnik fel, mivel zöld
színű, és a telepítés után teljesen a talajjal egyvonalban van. A vízzáró fedél megakadályozza a gázok szivárgását és az esővíz beáramlását. A beépített
fedélzáró rendszer gondoskodik a gyermekek és harmadik személyek biztonságáról.


MAGASÍTÓ TOLDÓELEM - átmérője 800 mm, magassága 500 mm. A bemeneti mélység beállításának megkönnyítése érdekében a beépítés során a kívánt magasságra vágják.

 

MBBR tisztítási technológia házi biológiai szennyvíz tisztítás!

A fekete és szürke vizet (szennyvíz) az ülepítő kamrában gyűjtik össze, ahol leülepszik. Ennek a kamrának a térfogata nagyobb, mint a hagyományos SBR rendszerekben. Az ülepítő kamrában eltöltött bizonyos idő után a szennyvíz a levegőztető kamrába áramlik a biofilmhordozókkal együtt. A második kamrában két diffúzor van felszerelve a levegőztetéshez. Ezek kompresszorral és vezérlőegységgel vannak összekötve, amely időközönként szabályozza a levegőellátást. Nyomásmérő érzékeli a rendszer hibáit (eltömődés). A biofilmhordozók élőhelyet biztosítanak a baktériumok számára amelyek ott élnek és szaporodnak, ami jobb tisztítási hatékonyságot és hosszabb élettartamot eredményez és növeli a baktériumok élettartamát. A későbbi ülepítés hatékonyabb a kúpos ülepítő tartály miatt a harmadik kamrában. A tiszta víz a harmadik kamra tetején kifolyik a kivezetésen keresztül, az üledéket pedig a kormányzó egység a kompresszor segítségével visszavezeti az első kamrába

 

bológiai és házi szenyvíz tisztítás


Elérhetőség

Amennyiben KÉRDÉSE VAN A TERMÉKRŐL, a kosár gomb alatti    ikonra kattintva tud rövid üzenetet küldeni kollégáink részére!

Ha hosszabb, vagy melléklettel képekkel ellátott kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, akkor küldjön egy levelet az arajanlat@fikesz.hu mail címre.

Ha munkaidőben telefonon szeretné keresni kollégánkat, akkor az elérhetőségeink oldal megtekintéséhez kattintson ide. 

Adatok
Gépkönyv, használati útmutató
Gyártói Cikkszám
7200079810
Címke
<h6>Szennyvíz tartály, Műanyag tartály, Emésztő tartály, ecoblue, ecoblue szennyvíztisztító, Roto, szennyvíztisztító, házi biológiai szennyvíz tisztító</h6>
Tulajdonság
Szennyvíz tisztításra
Termékcsalád
EcoBlue
Tömeg
220 kg/db