Építőipari és kertészeti gépek szakmai cikkek

Balogh Virág Zita
Balogh Virág Zita
2022.10.20 07:56
Aszfaltvágás professzionális szinten

Mindenféle beton- és aszfaltvágási munkához kiválasztható a feladathoz legjobban illő AGT, Media Line és DURHER aszfaltvágógép. A gépek megbízhatóan és gyorsan vágnak, akár 18,5 cm mélységig, különböző tárcsaátmérőkkel, szárazon vagy vizes üzemmódban.

Balogh Virág Zita
Balogh Virág Zita
2022.09.14 12:16
Mit kell tudnia egy hegesztőmaszknak?

A hegesztés elengedhetetlen tartozéka a hegesztőmaszk, amely akkor jó, ha kényelmes és biztonságot nyújt. Védi az arcot és a szemet a hegesztési vagy köszörülési műveletekből származó fénykisugárzásoktól és izzó fém kiszórástól, miközben jó láthatóságot biztosít. A DECA megújult hegesztőpajzsai ezt a két feltételt maximálisan teljesítik. Elegendő a fejpántot beállítani, a kapcsolót kiválasztani és használatra is kész.

Balogh Virág Zita
Balogh Virág Zita
2022.09.01 09:53
Mit tudnak a MASTER ipari párátlanítók?

A levegő túl magas páratartalmának nemkívánatos következményei lehetnek, mint például az anyagi veszteségek, rossz komfortérzet vagy egészségügyi kockázat a penészedés miatt. Mindezt megelőzheted a páratartalom megfelelő szinten tartásával.

Balogh Virág Zita
Balogh Virág Zita
2022.08.15 14:36
A beton vibrálása

A beton vibrálása lényeges munkafázis, amire eltérő eszközök állnak rendelkezésre, más-más előnyökkel és hátrányokkal. Egy biztos. Ha vibráció, akkor ENAR! Jöjjenek a különböző típusok összehasonlítása, hogy egyértelmű legyen az érdeklődőnek, melyikre van szüksége.

Akkumulátorok töltésével kapcsolatos teendők robbanásvédelmi szempontból

Akkumulátorok töltésével kapcsolatos teendők robbanásvédelmi szempontból!