Víztisztítás

7 ok arra, hogy vízlágyítót használj

A vízkő szó hallatán minden háziasszonynak borsódzik a háta, ezért a szó legszorosabb értelmében vesszük fel újra és újra a kesztyűt ádáz ellenségükkel szemben. Az állandó harcnak viszont sokkal könnyebben véget lehet vetni mint gondolnánk, méghozzá a drága súrolószerek, adalékanyagok és egyéb szintetikus vegyszerek nélkül. A megoldás a vízlágyító készülékben rejlik. Jöjjön tehát a 7 gonosz, avagy azok a hétköznapi problémák, melyek miatt érdemes megszabadulnunk a kemény víztől és vízlágyítót használnunk!

 víz szűrő

 1. Csőcsere
  A vízkőlerakódás mértéke nagyban befolyásolja vízvezetékeink élettartamát. A csőtörés, vízszivárgás vagy csak szimplán a nem megfelelő vízáramlás esetén egy csőcsere maga a rémálom. Ha szeretnénk megúszni szárazon, falbontás és súlyos költségek nélkül, a megoldás a vízlágyítás.
 2. Sprőd, kopott és mosás után is koszos ruhák
  Olyan ciki, amikor a gyerek úgy jön haza, hogy az iskolatársának ölelnivalóan puha a pulcsija, az övé pedig nem az. A kemény víznek bármilyen anyaggal szemben nyert ügye van még akkor is, ha a legjobb mosószert és öblítőt használjuk. Egyetlen anyukának sem kell rosszul érezni magát, mert valószínűleg a kellemetlen tapintású, kifakult ruhák és az eltüntethetetlen szennyeződések hátterében nem az ő mosási hiányosságaik állnak, hanem a kemény víz.
 3. Száraz bőr és haj
  A víz nem megfelelő minősége nagyban befolyásolja bőrünk és hajunk állapotát. Nem feltétlen kell azonnal bőrgyógyászhoz rohannunk, ha bőrirritációt tapasztalunk és nem kell hajregeneráló készítmények után nyúlnunk, ha balzsamok, olajak és egyéb ápolószerek mellett is száraz a bőrünk és a hajunk. A kellemetlen tünetek hátterében ugyanis ott lapulhat a víz keménysége is.
 4. Háztartási gépcsere
  Ami elromolhat az el is romlik, csak nem mindegy mikor és hogyan. A vizet használó háztartási gépek élettartamát lényegesen lecsökkenti a kemény víz. Az alkatrészeken a vízkőlerakódás olykor javíthatatlan károkat okozhat az adott berendezésben, mely elkerülhető lenne vízlágyító eszköz használata mellett.
 5. Ihatatlan víz
  Nem egy, nem két helyen ízre és sajnos kinézetre is fogyaszthatatlan a csapvíz még úgy is, ha valamit főzünk belőle. A lágyított vízzel főzött levesek, kávék és teák illat- és ízaromája sokkal intenzívebb, mely élvezetesebbé teszi azok fogyasztását.
 6. Vízfoltok
  A menzán és az éttermekben reklamálunk a vízcsepp nyomos evőeszközökért és tányérokért. Arról már nem is beszélve, hogy inkább nem fürdünk, mint hogy egy hotel vízköves és cseppfoltos kádjába elmerüljünk. Legyünk igényesek az otthoni takarítás és mosogatás során is és szabaduljunk meg a foltoktól extra munka nélkül, vízlágyítással.
 7. Fűtési nehézségek
  A fűtőrendszerben lerakódott vízkő nem csak rongálja fűtőberendezésünket, de csökkenti is annak fűtőértékét és hatásfokát, mely így nem csak egy javításra szoruló fűtőtestet, kazánt vagy más hőtermelőt jelent, hanem megnövekedett számlákat is. A víz lágyítása éppen ezért melegen ajánlott!

vízszűrés

Éljen vízkőmentes életet, találja meg az Ön számára tökéletes vízlágyító berendezést és kérje profi csapatunk segítségét! Fektessen be háztartásába, hogy hosszú távon élvezhesse a vízlágyítás előnyeit és jelentős összeget spórolhasson meg.