Kézi csempevágók

Olasz gyártmányú BATTIPAV kézi csempevágók a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától.

A legkisebbtől a legnagyobb csempeméretre is van géptípus, így az extra nagy csempe- vagy burkolólapokat is könnyen lehet, pontos méretre és tetszőleges átló mentén vágni.

Modern, innovatív kialakításuk a szakemberek mindennapos használatához lett tervezve. Sokkal egyszerűbb a használatuk mint a motoros vágógépeknek, nem igényelnek áramot, és minimális erőbefektetést igényelnek, illetve karbantartásmentesek.

Szuperkönnyű, de mégis massszív, az alumínium vázszerkezet, a vágórész megvezetését pedig erős, acél sín végzi.

csapágyazott vezetősínen könnyen futó csúszka lenyúló végén található a vágókerék, amely speciális acélötvözetből készül. Mögötte helyezkedik el a törőlap, amely a bekarcolt lapot egy határozott nyomással könnyedén és szépen választja ketté a csempét, nem marad cserepes a széle.

 

Új BATTIPAV PROFI EVO a továbbfejlesztett és legmodernebb csempevágó!

1. Nagyobb pontosság:

      

  • Egy nagyon masszív, állítható fémvonalzóval és a rajta elhelyezkedő szögbeállítóval van felszerelve, mely egy szerkezeti elemből van kialakítva.
  • Nagy előnye, hogy a vonalzón tetszés szerint tolható a goniometrikus négyzet. Ez mindig segíti a felhasználót a pontos méret beállításában és közvetlen leolvasásában, mert a csempe a vonalzóval egy szintben marad. Ráadásul segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon, átlós helyzetben is.
  • A duplán skálázott vonalzóval mm-es pontosságú a beállítás.

2. Speciális kialakítás:

         

  • A tolókar kialakítása tökéletesen megfelel a csempelapok pontos vágásához, ami a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. A vágás szép és pontos, nem repedezik vagy lesz cserepes a szélek mentén. 
  • A törőlap alja fehér gumival van ellátva a csempe sérülésének kiküszöbölése miatt és biztosan nem hagy nyomot rajta.
  • Ami egyedi teszi az EVO-t a piacon, az a törőlap mágnesezettsége, amely lehetőve teszi a bemetszést és kettéválasztást, egyetlen mozdulattal és egy kézzel. A vágás végén a tolókar megemelésével a törőlap azonnal teszi a dolgát.

3. Nagyobb stabilitás:

         

  • A 4 db speciális rugóval alátámasztott munkalap tökéletesen idomul és szintben tartja a csempelapot, hogy mindig megfelelő legyen a felfekvése a pontos vágáshoz.
  • A hosszú, oldalsó támasztók is tovább növelik a csempevágó stabilitását és biztonságossá teszik a nagyméretű csempelapok vágást. 

4. Masszívabb szerkezet:

  • A 100% alumínium váz szuperkönnyű, miközben a merevített talpnak és egyedi alumíniumprofilú kialakításnak köszönhetően, masszívabb a szerkezete.

 

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: