FIKESZ-PLUSZ KFT Épületgépészeti szakkereskedés.
„Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt amire szükségem van!” Antoine De Saint-Exupéry

RainWater Plug&Play háztartási vízlágyítók

Plug and Play - csatlakoztasd a hálózatra és már működik is. Nincs szükség beüzemelő szakemberre, mert a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítja a pontos időt, vízkeménységet (a keménységteszter tartozék), illetve feltölti sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyom egy gombot. A többi a Plug and Play vízlágyító feladata.
 Nincs szükség az éves karbantartásra, mert a készülék vezérlőfeje a legjobb minőségű egykaros csaptelepekhez hasonlóan kerámia tárcsával rendelkezik, ami rendkívül időtálló.
 1” vezérlőfejjel installáljuk, ami nagyobb átfolyást, kisebb nyomásesést eredményez. Erősebb vízsugárral fog zuhanyozni. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 6 vízelvételi hely esetén kifejezetten javasolt az 1”-os csatlakozás.
 Ingyenes beszerelési csomagot biztosítunk, mely segítségével a vízlágyító mind a víz– mind a csatornahálózathoz egyszerűen csatlakoz-tatható, tartalma:
1db AJÁNDÉK keménységteszter
1db montázsblokk
1db csatornabekötő egység, tartalma:
Csatornaszifon 3db (2db vízlágyító, 1db vízszűrő) szennyvízcsatlakozással, beépített bűzzárral rendelkezik.
3,5m átlátszó ½”-os tömlő a (gravitációs túlfolyó és vízlágyító csatorna) bekötésekhez
4db bilincs ½”-os tömlő rögzítéshez
 Helytakarékos. Szériafelszereltség egy külső 90fokos könyökkel kialakított by-pass szerelvény, melynek köszönhetően akár teljesen a fal mellé állítható a vízlágyító berendezés.
 Európai összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot.
 A RainWater vízlágyítók magyar nyelvű menüvel és informatív kijelzővel rendelkeznek.

Plug and Play and Safe , a Biztonságról


 A RainWater vízlágyító rendelkezik vízőr funkcióval. Mit is jelent a vízőr funkció?
 A vízlágyító figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből követ-keztet az vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén a Ra-inWater vízlágyító beavatkozik ezzel megakadályozva az esetlegesen előforduló csőtörést, vízkárt.
 A RainWater vízlágyító berendezés gyantaágy fertőtlenítő egysége elvégzi a regenerálások alkalmával a gyantatöltet fertőtlenítését. A gyantaágy fertőtlenítő használatával a regenerálások alkalmával a sótablettából (NaCl) nemcsak a Na+ használja fel a készülék, hanem a Cl- felhasználásával minden egyes regenerálás alkalmával lefertőtleníti a gyantaágyat. Szinte az összes Nyugat-Európai országban vízlágyító berendezéseket csak gyantaágy fertőtlenítő egységgel lehet forgalmazni!

 


3termék13
3termék13
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
241 604 Ft - 300 462 Ft
Márka
Tulajdonság