Beépített frekvenciaváltós betonvibrátorok

Könnyűek, kényelmesek és magas teljesítmény jellemzi őket. A vibrátorfejet itt is elektromos motor forgatja, de a mozgó vibrátortengely eltűnik. Megbízható minőségű termékek, és a leghosszabb élettartammal rendelkező betonvibrátorok. A konverter átalakítja az áram karakterisztikáját 200 Hz-re és 42 V feszültségre, hogy létrejöjjön a 12 000 fordulat/perc sebesség, emiatt is hívjuk őket nagyfrekvenciás betonvibrátoroknak. Tény, hogy jóval nagyobb befektetést igényel egy ilyen gép, de megéri, és sokkal kevesebb karbantartást igényelnek, mint a spirálos vibrátorok. 

 

Miért jobb a nagyfrekvenciás betonvibrátor?

A nagyfrekvenciás betonvibrátoroké a jövő. Nagyobb építkezési projekteknél már előírás követeli meg a nagyfrekvenciás vibrátor általi tömörítést, mert magasabb szerkezetminőséget garantál. Az eredmény teljesen homogén szerkezetű, légbuborékoktól mentes, tartós, esztétikus megjelenésű betonfelületek. A magas teljesítmény mellett, hosszabb az élettartama, a kevesebb mozgó alkatrész miatt, ezért karbantartásra alig van szükség.

Tudta, hogy Európában jelenleg a betonvibrátorok használatának 70%-át ezek a típusok teszik ki, hatékonyságuk miatt?

 

SPYDER PRO néven hozza forgalomba az ENAR a beépített frekvenciaváltós merülő betonvibrátorok új generációját.  A könnyű (kb. 3 kg), kézben tartható frekvenciaátalakító (felül műanyag, alul alumínium ház) hatására a fejbe szerelt nagyfrekvenciás elektromos motor magas hatékonysággal dolgozik. 

  • könnyű, kézben tartható frekvenciaátalakító
  • a teljes konverterház alumíniumból készül, így a jobb hőleadás miatt, nagyobb teljesítményű fejjel is üzemelhet, ami jelentős hatékonyságnövekedést eredményez
  • tengelyhossz: 5 méter
  • 15 m elektromos vezeték, ami nagy mozgásteret biztosít
  •  IP 67, túlterhelés és zárlat elleni védelem
  • áramkimaradás után nem indul újra magától

 

Az ENAR ROCKET egy erőteljes tömörítőképességgel rendelkező, karbantartásmentes és teljesen biztonságos használatú betonvibrátor, intelligens indítással, LED-lámpás állapotkijelzéssel.

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: