FIKESZ-PLUSZ KFT Épületgépészeti szakkereskedés.
„Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt amire szükségem van!” Antoine De Saint-Exupéry

Polisztirolvágó gépek

Kompakt, gyors, egyszerű, tiszta.

Szakszerű, pontos szigeteléshez mára nélkülözhetetlenné vált a polisztirolvágó használata. Az EUROKOMAX Kft. által forgalmazott új típusú kézi polisztirolvágók (más néven nikecellvágó, hungarocellvágó, EPS-vágó, XPS-vágó, sztiroporvágó) praktikus, modern megoldást nyújtanak a hőszigetelő táblák méretre vágásában. Segítségükkel minden felület precízen hőszigetelhető, megfelelve a legszigorúbb műszaki előírásoknak.

  • Minőségi alkatrészekből összeállított, magyar gyártmányú készülékek, amelyek az évek során az igények szerint lettek folyamatosan továbbfejlesztve (CE tanúsítvánnyal, TÜV Nord engedéllyel rendelkeznek).
  • Gyors, pontos és tiszta vágás végezhető, használata után pedig, nem marad semmi hulladék, nem foszlik és szóródik szét az anyag. 

  • Porfestett alumíniumvázból készült, egy ember is könnyen elbírja, kihajtható lábaival bárhol felállítható, csak a falnak kell dönteni és a dugaljat a konnektorba csatlakoztatni (230V).

 

  • A vágási mélység beállítható és rögzíthető, nincs szükség előjelölésre, így rengeteg méretű lapot előállíthatunk a helyszínen.

  • Egyenesen vagy tetszőleges szögben vághatunk velük és emellett ívek kialakítására, illetve speciális kivágásokra szintén alkalmasak.

 


6termék16
6termék16
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
41 900 Ft - 389 900 Ft
Teljesítmény (W)
Vágási hossz (cm)
Vágási vastagság (cm)