Aktívszenek

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Aktív szén

 

Vízben

Önnek is jár a tiszta ívóviz! Használjon aktívszenet, a vízben lévő szennyeződések kiszűrésére, az ön és családja védelme érdekében!

 

Levegőben

Önnek is jár a tiszta levegő! Használjon aktívszenet, a levegőben lévő szennyeződések kiszűrésére, az ön és családja védelme érdekében!

 

Élelmiszer - Egészségügyi

Önnek is jár az egészség! Használjon aktívszenet, az ön és családja védelme érdekében!

 

Önnek is jár a tiszta levegő!

 

Önnek is jár a tiszta levegő! Használjon aktívszenet, a levegőben lévő szennyeződések kiszűrésére, az ön és családja védelme érdekében!

Az aktívszén a „vonzás és megkötés” elvén működik, a levegőben szálló szennyező részecskéket magukhoz vonzzák és a felületükön megkötik.

Ennek a hatásnak köszönhetően megszűrik a belélegzett levegőt az egészségünkre káros anyagoktól. Fontos azonban megjegyezni, hogy az aktívszén nem választja le a levegőből 100%-os hatékonysággal a káros anyagokat.

Úgy fogalmazhatnánk a szén hatását illetően, hogy jelentősen mérsékelni tudja, a szervezetünkbe bejutó egészségre ártalmas kórokozókat.

A Fikesz – Plusz Kft. többféle formában és kiszerelésben forgalmaz aktívszeneket, ha kérdése van a fentiekkel kapcsolatban keresse bátran kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésre.

Aktív-szén, aktív szénszűrő


Az aktív szén szűrő a gázálarchoz hasonlóan kiszűri a levegőben lévő oldószer nagy részét. A jó minőségű szén kezdetben a bementi oldalon lévő oldószer mennyiség 80-90%-át fogja meg, majd, ahogy telítődik, egyre kevesebb oldószer szűrésére alkalmas. Az aktív szénszűrő hatásának romlása után az aktív szenet cserélni kell. Forgalmazunk levegő szűrés-re és víz, folyadék szűrés-re alkalmas aktív-szenet is.

Kínálatunkban található még aktívszenes szűrő paplan, ami klímákba, légkezelőkbe, és konyhai páraelszívókba használatos. Ahogyan még ismerheti: aktív szénszűrő páraelszívóhoz, szénszűrő páraelszívóhoz.

Aktív szén ismertető leírásunkat, történelmi és egyéb infókat ide kattintva találhatja.
Levegő szűrésre javasolt aktívszén

ACM-20 (AD3 helyett), típusú aktív szén Általános felhasználásra! Levegő tisztítása. Oldószerek, szénhidrogének, szaganyagok megkötésére. Aktív-szén ismertető és árlista megtekintése!

SV-70 aktívszén (DESOREX K47 helyett)  Ipari  felhasználásra!Levegő tisztítása. Oldószerek, festékek, szénhidrogének, szaganyagok megkötésére. Aktív-szén ismertető és árlista megtekintése!

Carbotex aktívszenes paplanok. Aktív szén tartalmú szagszűrő szövet. Klímákba, légkezelőkbe, konyhai páraelszívókban használatos az aktív-szén paplan. Polietilén szövetbe adagolt aktív-szén szűrő felület gondoskodik a szagtalanításról és az oldószerek kiválasztásáról. Aktív-szén ismertető és árlista megtekintése!

SORBOPOR MV 125 Aktív szén por Vegyiparban és Borászatban használt anyag, de alkalmas ivóvíz és ipari víz kezelésére is. Zavaros, rossz ízű italok minőségjavítására használható élelmiszeripari minősítésű aktív-szén-por. Bor, pálinka és egyéb égetett szesz párlatainak minőségjavítása. Aktív-szén ismertető és árlista megtekintése!