FIKESZ-PLUSZ KFT Épületgépészeti szakkereskedés.

Szennyvíztisztítók

Szennyvíztisztító berendezések házi és ipari célra.
Házi és ipari szennyvíztisztító berendezések ismertető leírása. Otthonuk vagy vállalkozásunk közelében nem mindenhol található közmű csatorna. Ezenkívül adódnak olyan helyzetek, ahol a közműre csatlakozás előtt szűrni, kezelni kell a szennyvizet.

A szennyvíz életünk elkerülhetetlen része. Valamit kezdenünk kell vele, különben elviselhetetlen körülmények lesznek a környezetünkben. Normál esetben a közműcsatornába kerül és le van róla a gondunk.

Amennyiben ez nem megoldható, úgy vagy gyüjtjük és a szippantós elviszi, vagy saját tisztítót használunk és a tisztított vizet elszikkasztjuk a talajba.

Az alábbi ábra megmutatja, melyik készülék szükséges az adott ingatlantípus ellátására:

Árajánlat kéréshez ide kattintva töltse ki az oldalon lévő ürlapot.

Roto szennyvíztisztító berendezések típusai Fikesz-Plusz Kft

Roto szannyvíztisztító berendezés, Fikesz-Plusz KftA normál kommunális szennyvíz esetén a berendezésekben néhány hét alatt kialakul egy lebontó élő kultúra. Az elején ez még szaghatással jár, ami pár hét alatt megszűnik, ahogy a baktérium kultúra megfelelően kialakult. Ennek a kilakulásához rendszeres oxigénadagolásra van szükség, amit a szennyvíztisztító beépített kompresszora biztosít megfelelő mennyiségben és ütemben.

Amennyiben vágóhídról származó fehérje, vér, vagy ipari olaj, üzemanyag származék, egyéb szennyeződés is kerül a szennyvízbe, úgy szükség van, zsír, olaj vagy egyéb leválasztókra, szűrőkre. Általában ilyenkor más lebontó kultúra kialakítására is szükség van a szennyvíztisztító berendezésben.

A kellő mértékü lebontáshoz fontos a szükséges méretű tartály kiválasztása, ellenkező esetben nem fog megfelelő időt tölteni a berendezésben a folyadék.

A kezelt szennyvizet a talójba vezetjük szikkasztó elemek segítségével, amik gondoskodnak a folyamatos elszivárogtatásról, anélkül, hogy kellemetlen végeredmény bűzölögjön a kertünkben.

Roto Rogea szikkasztó rendszer

 

A szikkasztó rendszer lényegében a talajba helyezett alagút elemekből áll, melyekben a szétterülő szennyvíz megfelelő területen folyamatosan elszivároghat. Ennek a területnek a mérete jelentősen függ a talaj minőségétől, nedvszívó képességétől. Amennyiben ez túl kicsire van méretezve, úgy feltelik és a víztisztítónk túlfolyóján köszön vissza a szennyvizünk.

Szennyvíz tisztító berendezések ismertető anyagai

 Ismertető katalógusokk letöltése:

Szennyvíz tisztító berendezések ismertető, áttekintő katalógusa

Tartályok, szennyvíztisztítók telepitesi útmutatója

Szennyvíz tisztítása utáni szikkasztó elemek telepítési útmutatója

Videók

Általános bemutató video:Kérjen árajánlatot a szennyvíztisztító rendszerére:
Létesítmény fajtája:

Felhasználók gyakorisága:Használ konyhát az épületben?


Terület talajtípusa 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
14 478 Ft - 61 821 060 Ft
Márka
Tulajdonság
Tárolókapacitás (L)
Termékcsalád