Szennyvíztisztítók

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:
Szennyvíztisztító berendezések házi és ipari célra.
Házi és ipari szennyvíztisztító berendezések ismertető leírása. Otthonuk vagy vállalkozásunk közelében nem mindenhol található közmű csatorna. Ezenkívül adódnak olyan helyzetek, ahol a közműre csatlakozás előtt szűrni, kezelni kell a szennyvizet.

A szennyvíz életünk elkerülhetetlen része. Valamit kezdenünk kell vele, különben elviselhetetlen körülmények lesznek a környezetünkben. Normál esetben a közműcsatornába kerül és le van róla a gondunk.

Amennyiben ez nem megoldható, úgy vagy gyüjtjük és a szippantós elviszi, vagy saját tisztítót használunk és a tisztított vizet elszikkasztjuk a talajba.

Az alábbi ábra megmutatja, melyik készülék szükséges az adott ingatlantípus ellátására:

Árajánlat kéréshez ide kattintva töltse ki az oldalon lévő ürlapot.

Roto szennyvíztisztító berendezések típusai Fikesz-Plusz Kft

Roto szannyvíztisztító berendezés, Fikesz-Plusz KftA normál kommunális szennyvíz esetén a berendezésekben néhány hét alatt kialakul egy lebontó élő kultúra. Az elején ez még szaghatással jár, ami pár hét alatt megszűnik, ahogy a baktérium kultúra megfelelően kialakult. Ennek a kilakulásához rendszeres oxigénadagolásra van szükség, amit a szennyvíztisztító beépített kompresszora biztosít megfelelő mennyiségben és ütemben.

Amennyiben vágóhídról származó fehérje, vér, vagy ipari olaj, üzemanyag származék, egyéb szennyeződés is kerül a szennyvízbe, úgy szükség van, zsír, olaj vagy egyéb leválasztókra, szűrőkre. Általában ilyenkor más lebontó kultúra kialakítására is szükség van a szennyvíztisztító berendezésben.

A kellő mértékü lebontáshoz fontos a szükséges méretű tartály kiválasztása, ellenkező esetben nem fog megfelelő időt tölteni a berendezésben a folyadék.

A kezelt szennyvizet a talójba vezetjük szikkasztó elemek segítségével, amik gondoskodnak a folyamatos elszivárogtatásról, anélkül, hogy kellemetlen végeredmény bűzölögjön a kertünkben.

Roto Rogea szikkasztó rendszer

 

A szikkasztó rendszer lényegében a talajba helyezett alagút elemekből áll, melyekben a szétterülő szennyvíz megfelelő területen folyamatosan elszivároghat. Ennek a területnek a mérete jelentősen függ a talaj minőségétől, nedvszívó képességétől. Amennyiben ez túl kicsire van méretezve, úgy feltelik és a víztisztítónk túlfolyóján köszön vissza a szennyvizünk.

Szennyvíz tisztító berendezések ismertető anyagai

 Ismertető katalógusokk letöltése:

Szennyvíz tisztító berendezések ismertető, áttekintő katalógusa

Tartályok, szennyvíztisztítók telepitesi útmutatója

Szennyvíz tisztítása utáni szikkasztó elemek telepítési útmutatója

Videók

Általános bemutató video:Kérjen árajánlatot a szennyvíztisztító rendszerére:
Létesítmény fajtája:

Felhasználók gyakorisága:Használ konyhát az épületben?


Terület talajtípusa