FIKESZ-PLUSZ KFT Épületgépészeti szakkereskedés.
„Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt amire szükségem van!” Antoine De Saint-Exupéry

Fordított Ozmózis elvű Víztisztítók és Nano szűrők alkatrészei

Neves éttermek, hotelláncok főzésre, teák, italok, levesek készítésére alacsony sótartalmú, az Euro-Clear Kft. által is forgal-mazott ozmózis technológiára épülő víztisztítókból nyert vizet használnak. Az alacsony sótartalom miatt jobban oldódnak ki a szűrt vízbe az olajos magvak, jobban érvényesülnek a fűszerek. Finomabb lesz teánk, kávénk, leveseink íze.
A hagyományos azaz víztároló tartállyal rendelkező BlueClear-RO ozmózis berendezések szivattyúval és szivattyú nélkül is megvásárolhatók. Amennyiben háztartásának víznyomása stabilan tudja a 3bar értéket, akkor elegendő a szivattyú nélküli berendezés. A víztároló tartályra azért van szükség, mert a berendezés teljesítménye mindösszesen 0,1 liter/perc így szüksé-ges a vízmennyiség gyűjtése. A pufferelt gyűjtőtartályból a tartályban elhelyezett gumimembrán nyomja tovább a vizet a kiválasztott csaptelepre.

 

Nanoszűrés:
Felépítése és működés teljesen megegyezik az ozmózis berendezésekkel. A különbség mindösszesen a membrán kialakításá-ban van. A nano membrán tulajdonsága, hogy a sótartalom nagyobb részét engedi át az ozmózis membránokhoz képest, így főleg azoknak ajánljuk akik tiszta, egészséges, de az ozmózis membránokhoz képest magasabb sótartalmú vizet szeretnének fogyasztani.


 
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
666 Ft - 102 906 Ft
Márka
Tulajdonság
Csőcsatlakozás