SmartWaterSoftener háztartási vízlágyítók

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

SmartWaterSoftener háztartási vízlágyítók

 

Helytakarékos. Szériafelszereltség egy külső 90fokos könyökkel kialakított by-pass szerelvény, melynek köszönhetően akár teljesen a fal mellé állítható a vízlágyító berendezés.
 Magas felszereltségű háztartási vízlágyító család. Beépített visszakeverő szeleppel rendelkezik.
 A SmaerWaterSoftener az egyik leggazdaságosabb vízlágyító család a piacon köszönhetően az intelligens vezérlésének és a széria tartozék sórácsnak.
 Az intelligens vezérlőfejeknek köszönhetően alacsony víz és só fogyasztás érhető el. A sórács biztosítja a homogén sólét és a takarékos só felhasználást.
 A vezérlőfej a megfelelő beállítások elvégzése után figyeli a vízfogyasztást és optimalizálja a regenerálás idejét.
 A SmartWaterSoften lágyítók a regenerálás ideje alatt is szolgáltatnak vizet.
 A mai modern családi házak jellemzően több csapoló hellyel rendelkeznek így berendezésünket a nagyobb átfolyást bizto-sító 1” vezérlőfejjel is installáljuk. Az 1”-os csatlakozás nagyobb átfolyást és kisebb nyomásesést biztosít. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 6 vízelvételi hely esetén javasolt az 1”-os csatlakozás.
 Magyarországi összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot. A vízlá-gyító berendezés menüjében az angol nyelv mellett magyar nyelv is választható.
 A SmartWaterSoftener Plus vízlágyító berendezés gyantaágy fertőt-lenítő egysége elvégzi a regenerálások alkalmával a gyantatöltet fertőtlenítését. A gyantaágy fertőtlenítő használatával a regenerá-lások alkalmával a sótablettából (NaCl) nemcsak a Na+ használja fel a készülék, hanem a Cl- felhasználásával minden egyes regenerálás alkalmával lefertőtleníti a gyantaágyat. Egy csőtörés esetén ez a védelem azonnal kifizetődik. Szinte az összes Nyugat-Európai or-szágban vízlágyító berendezéseket csak gyantaágy fertőtlenítő egy-séggel lehet forgalmazni!

 

SmartWaterSoftener háztartási vízlágyítók